Medusa spillemaskine

Kommercielt indhold | Kun nye kunder | + 18 år |Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt!

 

Prøv den spændende Medusa spillemaskine ved Spillehallen og få 75 kr. efter registering + 100 kr. efter verificering af ny spilkonto med vores Spillehallen bonuskode BB75.

 

Spil med din Spillehallen bonus her

*Reklamelink

Medusa spillemaskine

*Reklamelink

Få en stor Spillehallen Bonus

Prøv Medusa online ved Spillehallen og få en stor bonus med vores hjælp.

 

Bruger du vores Spillehallen bonuskode BB75 kan du få op til 75 kr. efter registering + 100 kr. efter verificering af ny spilkonto, hvis du møder bonussens omsætningskrav på 1 gang pr. bonus og minimumsindbetalingen er 100 kr.

 

Læs mere om Spillehallen Casino regler og vilkår via vores links her på siden.

 

Medusa spillemaskine Regler

Den betagende Medusa spillemaskine hylder den farligt smukke Medusa, som mange nok kender fra græsk mytologi.

 

Du kan spille med 1-25 gevinstlinjer, og på hver af disse kan du satse fra 10 øre til 20 kroner, hvilket er ensbetydende med, at du kan satse fra 2,50-500 kroner per spin, hvis du spiller med det maksimale antal gevinstlinjer.

 

Du kan selvfølgelig også tage et kig på den smukke Medusa uden at skulle til lommerne, da Medusa online også kan prøves i en gratis prøveversion ved Spillehallen.

 

En forførende Spillemaskine

Det er mørke, men flotte rammer, der omgiver den dystre Medusa spillemaskine.

 

I baggrunden tårner store, antikke græske templer op i et landskab, der ellers præges af hjelme fra faldne soldater, mens store skyer buldrer hen over en blodrød aftensol.

 

Spinnene afvikles til ligeledes ildevarslende, messende toner fra et kor, og selve spillet krydres med en række spændende klip, når du rammer en gevinst.

 

Prikken over i’et kommer med den dragende Medusa selv, der optræder som Wild-symbol, og agerer en smuk, men også uhyggelig forførerske, når hun på æggende vis fører sig frem på gevinstlinjerne.

 

Alt i alt er der kun at sige, at den veludførte Medusa spillemaskine kan konkurrere med de bedste spillemaskiner, når det gælder grafikken.

 

Sådan vinder du Medusas gunst og Gevinster

Helt samme niveau holder tilbagebetalingen på 95,42 % desværre ikke, selvom det dog er godkendt.

 

De mindste gevinstsymboler er et knækket spyd, vindruer, en krukke, sandaler, en kobraslange og en græsk mønt. To græske soldater udgør det næststørste gevinstsymbol, mens er størst gevinst at hente med et antikt græsk tempel.

 

Som nævnt fungerer Medusa selv som spillets Wild-symbol, som er en joker, der har flere ekstrafunktioner. På hjul 2, 3 og 4 bliver det nemlig til en Expanded Wild, der fylder alle linjer, og får du tre Wilds, vinder du tre gratis spin, hvor dine gevinster tredobles.

 

Med tre Medusa spillemaskine logoer vinder du 10 gratis spin, hvor dine gevinster tredobles, og i løbet af dette spin kan du med et gevinstsymbol i form af en brutalt udseende græsk soldat femdoble dine gevinster.

 

Den omfattende Medusa spillemaskine har også et ekstra bonussymbol i form af den mytologiske Pegasus. Tre af disse giver dig op til 50 gange din gevinst.

 

 

Få din Spillehallen bonus i dag. Klik Her!

*Reklamelink