Ghostbusters Spillemaskine

Who ya gonna call?
Du har nok set filmklassikeren fra 1984, hvor de komiske spøgelsesjægere fordriver spøgelser. Den nye Ghostbusters spillemaskine læner sig op ad temaet fra filmen, og den vil forkæle dig med upåklagelig grafik og spændende bonusrunder, der gør det til et meget solid spil.

Historien bag den populære Ghostbusters spillemaskine

Har du hørt om Ghostbusters? Nu bliver kultfilmen fra 80’erne bragt til live i dens egen spillemaskine. Spillet blev lanceret den 13. december i 2012 af IGT Gaming og er fyldt med velkendte lydklip og flot grafik. Den populære Ghostbusters spillemaskine kan spilles i udvalgte europæiske lande og på britiske online casinoer, og inden længe kommer den også på det danske marked.

 

Hvordan spilles Ghostbusters slot?

Fans af Ghostbusters kan ikke blive andet end glade for den animerede grafik leveret af IGT Gaming software. Ghostbusters slot er naturligvis fyldt med alle dine ynglingsfigurer fra filmen, bl.a. den grønne Slimer. Den indeholder også fire mysteriefunktioner og to spændende bonusser for kun 50 mønter.

 

Den nye Ghostbusters spillemaskine består af 5 hjul og 30 betalingslinjer. Du kan til hver en tid til- og fravælge betalingslinjerne således, at du kan spille på helt ned til en enkelt betalingslinje.

 

Der er ingen Ghostbusters jackpot at komme efter, men til gengæld vil du hurtigt kunne tjene lidt ekstra i de underholdende bonusspil.

 

Bonusspil i Ghostbusters spillemaskine

Er der noget vi sætter pris på her hos Spillemaskiner.com, er det, når en spillemaskine indeholder bonusspil. De er både underholdende og gevinstgivende. I den nye Ghostbusters spillemaskine er dette på ingen måde en undtagelse med de to bonusfunktioner: Ballroom Busters-bonus og Stay Puft-bonus.

Ballroom Busters-bonussen udløses når du får to bonussymboler, hvor som helst på det andet og tredje hjul, og et Slimer Bonus-symbol hvor som helst på det fjerde hjul. Denne runde er baseret på den klassiske scene fra Ghostbusters, hvor vores spøgelsesjægere befinder sig i en balsal for at fange et spøgelse. Det gælder om at finde de seks spøgelser, der skjuler sig bag fremhævede objekter i balsalen. For hvert spøgelse du finder, tildeles du en tilfældig multiplikator op til 5x.

 

Stay Puft-bonussen udløses ved at få to bonussymboler, hvor som helst på det andet og tredje hjul, samt et Stay Puft-symbol på fjerde hjul. Også denne bonus er baseret på en kendt scene, nemlig scenen med Puft Marshmallow Man.  Her kan du vinde otte gratis spins. For at det ikke skulle være nok, spilles de gratis spins på 40 betalingslinjer – 10 flere end i basisspillet!