Koi Fortune Spillemaskine

Kommercielt indhold | + 18 år | Gennemspilskrav, regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt!

 

Spil Koi Fortune online hos Spillehallen og grip chancen for at vinde nogle høje orientalske gevinster. Som ny kunde hos Spillehallen kan du også kan få75 kr. efter registering + 100 kr. efter verificering af ny spilkonto med vores Spillehallen bonuskode SPAU75.

 

Spil Koi Fortune online ved Spillehallen

*Reklamelink

Koi Fortune spillemaskine

*Reklamelink | 18+, Gennemspilskrav, regler og vilkår gælder: Modtag 25 kr. ved oprettelse af konto, dernæst 50 kr. ved verificering af konto med NemID. Herefter følger en 100% bonus på op til 100 kr. på første indbetaling. Her kræves en min. indbetaling på 100 kr. Der er et gennemspilskrav på 1 gang på alle tre bonusser. Bonustilbuddet er gyldigt til og med d. 31/12-2018.

Få 75+100 kroner i Spillehallen Bonus

Hvis du vil spille en spillemaskine, der både er flot og gevinstgivende, så anbefaler vi, at du spiller Koi Fortune online hos Spillehallen.

 

Spillehallen er et af vores favorit online casinoer, og her kan du komme godt fra start med en bonus på 75 kr. efter registering + 100 kr. efter verificering af ny spilkonto kroner. For at få bonussen skal du bruge deres egen bonuskode SPAU75, når du tilmelder dig ved Spillehallen.

 

Dit indskud og din bonus skal omsættes 1 gang pr. bonus og minimumsindbetalingen er 100 kr., før du kan hæve din bonus.

 

Værdien af din indbetaling og bonussen skal omsættes 1 gang, hvorefter du kan hæve dine bonuspenge.

 

Tag med til Japan i Koi Fortune Spillemaskine

Koi er en populær akvariums- og pyntefisk i Kina, som repræsenterer lykke, velstand og rigdom. Den nye Koi Fortune spillemaskine hos Spillehallen er også netop en online spillemaskine, som kan bringe dig høje kontante gevinster.

 

Koi Fortune online er et utroligt underholdende spil, der både imponerer med sin flotte grafik, sit iøjnefaldende japanske tema og den tilhørende traditionelle musik. Forbered dig på et væld af sanseindtryk og spændende spillefunktioner med den nye Koi Fortune spillemaskine.

 

Regler i Koi Fortune Online

Koi Fortune spillet er en utraditionel spillemaskine , i det den ikke bruger hjul og betalingslinjer i klassisk forstand. I stedet indeholder spillemaskinen 24 sekskantede brikker, der fungerer uafhængigt af hinanden. Hver brik repræsenteres af et koifisk-symbol.

 

Da denne Koi Fortune spillemaskine ikke har nogen betalingslinjer, udbetaler den i stedet baseret på grupper af symboler, der lander ved siden af hinanden.

 

Mindst fire ens symboler skal optræde i forlængelse af hinanden for at skabe en gevinstkombination Dette skaber en meget lang række af sejre med over 100.000 mulige måder at vinde på. Du får naturligvis en højere gevinst efter hvor mange, og hvilke koifisk, der støder op mod hinanden.

 

I Koi Fortune online vælger du, hvor meget du ønsker at spille for per omgang. Den gældende møntværdi spænder fra 5 krone til 750 kroner per spin.

 

Koi Fortune slot har en tilbagebetaling på 93,94 %.

 

Dine Gevinstmuligheder

Når du trykker på spin-knappen vil du bemærke, at spillemaskinens koifisk-symboler svømmer ud, hvorefter et nyt sæt af tilfældige koifisk vil svømme ind på skærmen. Du får som sagt udbetalt en gevinst, når der minimum lander fire ens koifisk-symboler ved siden af hinanden. Den maksimale udbetaling vindes, når du opnår 12 eller flere tilstødende koifisk.

 

Derudover byder den gevinstgivende Koi Fortune spillemaskine på et ekspanderende Wild-symbol, der forestiller en gylden koifisk. Denne erstatter ikke blot andre symboler (med undtagelse af Scatter-symbolet), men omdanner alle symboler i en lige række under sig til Wild-symboler.

 

Spillet har naturligvis også et Scatter-symbol, som her forestiller en åkande.

 

Trods et lidt usædvanligt spil, er vi glade for at sige, at der er en gratis spins bonusrunde, som kan udløses, hvis du får tre Scatter-symboler hvor som helst på linje to, fire eller seks. Under bonusrunden bliver du belønnet med et tilfældigt antal gratis spins og multiplikator. Du kan under bonusrunden maksimalt få udløst 40 gratis spins, hvor alle gevinster kan blive ottedoblet.

 

 

Spil med vores Spillehallen bonuskode her

*Reklamelink